Inspiratieboost: de mooiste vloerkleden voor in de hal

De hal is een lastige ruimte om in te richten. De indeling moet praktisch zijn met genoeg opbergruimte, maar ook de sfeer is erg belangrijk. Dat zorgt namelijk meteen voor een welkom gevoel en dat is natuurlijk wat je wilt!

Met vloerkleden kun je een warme ontvangst creëren, zowel in een grote als in een kleinere hal. Door het kleed in de lengte te leggen, laat je de hal meteen wat langer lijken. Win-win dus!

Het kan soms nog best wel eens lastig zijn om het juiste vloerkleed uit te kiezen. Daarom geven wij je vijf handige tips voor het kiezen van het perfecte vloerkleed!

Wanneer de hal een neutraal kleurenpalet heeft, kun je makkelijk wat kleur toevoegen met een vloerkleed. Denk bijvoorbeeld aan Perzische vloerkleden die vaak kleurrijk zijn.

Bron: Alvhem

Wil je juist rust uitstralen in de hal, kies dan voor een effen vloerkleed in neutrale kleuren. Kijk eens naar deze colorboost met inspiratie voor neutrale kleuren en hoe je deze het beste kunt combineren.

Bron: Alvhem

Infographic: het juiste vloerkleed voor jouw slaapkamer of woonkamer

Bron: Alvhem

MEER LEZEN
Dat vloerkleden niet altijd heel duur hoeven te zijn, blijkt wel uit deze vloerkleden in zwart-wit met een klein prijsje.