Inspiratieboost: vintage eyecatchers in de hal

In dit artikel gaven we je zes tips om je hal een persoonlijke look te geven. Één van onze tips is de hal stylen met een dierbaar object. En vaak kom je dan uit op een tweedehands item, dat je gekregen of gevonden hebt. Een vintage meubelstuk maakt een ruimte vaak bijzonder omdat het altijd een verhaal met zich meebrengt. Het meubel heeft immers eerder een andere eigenaar gehad en stond voorheen misschien wel op een heel andere plek.

Voor iedereen die dol is op meubels met een verhaal gingen we op zoek naar de mooiste inspiratiebeelden van hallen met een vintage eyecatcher. Enjoy!

Bron: Pia Ulin

Het is altijd handig om een sidetable of ladekast in de hal te hebben. Neem bijvoorbeeld zo’n prachtig mid-century kastje. In de lades kun je je sjaals en handschoenen kwijt én voor de rommelkonten onder ons is het altijd een goed idee om een vaste plek voor je portemonnee en sleutels te hebben.

Kun jij je helemaal vinden in de mid-century stijl? Bekijk dan dit artikel voor nog meer inspiratie!

Bron: Entrance

Deze oude radiator heeft een stijlvolle look, simpelweg door de zwarte kleur. Het is simpel, maar hierdoor krijgt de hal echt een vintage vibe, helemaal in combinatie met de oude fotolijsten!

Bron: West Elm

Bron: Entrance

Bron: Wertvoll

Wij zijn verliefd geworden op alle items in deze hal! Van de oude bankjes tot de vintage kapstok: de look van deze hal is een perfect voorbeeld van een vintage hal. Ben je benieuwd naar de rest van dit prachtige huis? Je vindt alle beelden hier.