Inspiratieboost: 12x de leukste verlichting in de kinderkamer

De kamer van jouw kleine heeft al prachtig behang op de muur, een stoer vloerkleed op de grond én uiteraard een echt droombed. Maar wat mist er nog? Juist, een set goede lampen! En niet onbelangrijk, want met goede verlichting in de kinderkamer – en elke andere kamer of course – maak je de sfeer helemaal af. Wij zetten voor jou een aantal toffe ideeën in de spotlights om je een stuk op weg te helpen. Zo ben je alweer een stap dichterbij de droomkamer van jouw kind!

Verlichting in de kinderkamer is belangrijk. Maar om de stijlvolle look te behouden heb je ook genoeg opbergruimte nodig. Check onze inspiratieboost om te ontdekken hoe je dat zo creatief mogelijk aanpakt.

Bron: Homedit

Bron: La Petite

String lights zijn absoluut een goede keuze voor de kinderkamer. Ze geven veel licht, zijn heel sfeervol en je kan ze makkelijk op een creatieve manier ophangen. Wikkel ze bijvoorbeeld rondom het bed en de kast – let wel op de veiligheid van de kleine – of hang de muur vol met deze vrolijke lamp. En als je ze zelf heel erg gaaf vindt, hang je ze toch ook gewoon in de woonkamer op?

Ook met een paar gave hanglampen kun je zelfs de meest ingetogen kinderkamer een flinke boost geven! Met verschillende hanglampen naast elkaar maak je echt een statement. Combineer met verschillende kleuren, afmetingen of hang gewoon een hele reeks verschillende lampen bij elkaar.

Gebruik de muur niet alleen voor een gave kleur, maar ook als plek voor bijvoorbeeld een schattig nachtlampje.

>> Cool idee voor de kinderkamer: verf de muren met glow in the dark verf!

Bron: Rafa Kids

>> Dit superschattige lampje wíl je hebben!

Bron: Bjurfors

MEER LEZEN
Bekijk ook deze lieve nachtlampjes die gebaseerd zijn op pop-up kinderboeken (ja, die boeken van vroeger) of check deze vrolijke decoratie voor in het stopcontact in de kinderkamer.