Inspiratieboost: een tafelkleed met een Scandinavische look

Het tafelkleed heeft over het algemeen een beetje een stoffig imago. Eeuwig zonde vinden wij, want het kan juist super stijlvol zijn! Vooral als je gaat voor een Scandinavische look maakt zo’n kleed het interieur helemaal af!

Check onze budgetfinds voor de leukste tafelkleden met een klein prijsje en laat je inspireren door onderstaande beelden.

En wat zet je er dan op? In deze inspiratieboost laten we de mooiste gedekte tafels zien. En als het nog geen etenstijd is, kun je het kleed gewoon laten liggen. In dit artikel geven we je een heleboel inspiratie voor het stylen van je ongebruikte eettafel.

Bron: Homelife

Linnen is één van onze favoriete materialen. Oké, het kreukt snel, maar het geeft wel zo’n fijne natuurlijke touch aan de kamer!

Bekijk ook ons moodboard vol linnen interieurinspiratie.

Bron: HM Home

Als je gaat voor een Scandinavische look, dan ga je natuurlijk niet voor kleurrijk tafellinnen. Kies voor neutrale tinten en als je een speelse look wilt creëren, kies je voor een kleed met een vrolijk patroon in zwart-wit.

Heb je nog een tafelkleed in een effen kleur in de kast liggen? Wij ook, en wij gingen aan de slag met een spons en wat zwarte verf om het kleed een make-over te geven. Bekijk hier onze DIY!