Inspiratieboost: de mooiste stationairy in je home office

Ga je je home office opnieuw inrichten? Gelukkig hebben we op Roomed een heleboel artikelen met handige tips. Zo laten we je hier zien hoe je de beste kleur voor op de muur kunt kiezen en lees je in dit artikel alles over hoe je je productiviteit kunt verhogen. Maar bij een mooie home office hoort natuurlijk ook stijlvolle stationairy! En daarom wijden we deze inspiratieboost geheel aan de mooiste kantoorbenodigdheden. Want geef toe, je werkt toch veel fijner als je omringt bent met handige office supplies die er ook nog eens te gek uit zien?

Het kleurenpalet? Monochroom en metallics met hier en daar een zachte pastel tint.

Marmer geeft de home office een stijlvolle look. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel stationairy te koop met een marble look: van potloden tot notebooks. Wil je zelf aan de slag? Wij laten je in deze DIY zien hoe je op een simpele manier een keramieken vaas een goede marmer upgrade geeft. Super leuk om bijvoorbeeld je pennen en scharen in te bewaren!

>> Inspiratieboost: prints mixen als een pro

Wij zijn gek op de combinatie van zwart en wit met pastel en metallics. Door het toevoegen van prints creëer je echt een stijlvolle maar toch speelse look. Op dit moment zijn wij helemaal fan van grids. Bekijk dit moodboard voor meer inspiratie!

Bron: West Elm

Werk je niet alleen thuis, maar ben je ook veel onderweg? Dan hebben wij de perfecte DIY voor je! Met een faux leather laptopsleeve bescherm je je laptop en zie je er gelijk super stylish uit! Klik op onderstaande foto voor het complete stappenplan.