Inspiratieboost: slingers, vlaggen en pompoms in de kidsroom

Met mooie slingers in de kidsroom is het elke dag feest! We zien de hangende decoratie steeds vaker terugkomen: te gekke vlaggenlijnen van stof, papier of plastic fleuren elke kamer op. Maar het is natuurlijk veel leuker om verschillende decoraties met elkaar te combineren. Zo krijg je een unieke en speelse look. Vlaggenlijnen, slingers, pompoms, kralenkettingen of waaiers: je kunt de decoraties bijna overal wel kopen óf zelf maken! Om je te inspireren zetten we de mooiste beelden voor jou op een rijtje.

Wil je zelf aan de slag? Wij hebben twee makkelijke DIY’s die je vast goed kunt gebruiken! Wij maakten van plastic een te leuke tassel slinger en van plastic rietjes een gouden vlaggenlijn.

Bron: EnSuus

>> Shop the look: gezellige kinderkamer

Waaiers zijn een leuke manier om de muren van de kamer wat op te fleuren. Koop een aantal waaiers in verschillende kleuren en prints en hang ze aan de muur. Voor wat meer dieptewerking kun je er ook een aantal met visdraad aan het plafond hangen.

Bron: Eco

Koop een aantal houten kralen kralen bij de hobby- of stoffenwinkel en rijg ze aan een mooi koord. Hang de kralenketting speels over de kastdeuren of een de boekenplank. Dit hoeft niet perse horizontaal maar kan ook verticaal!

Bron: Lotties

Bekijk ook: Witte kinderkamer met veel kleur en prints