Inspiratieboost: slaapkamers met een bakstenen muur

Wij zijn dol op de bakstenen muur. Vroeger werd er overheen geplamuurd, maar nu mag je de muur juist laten zien! Het geeft je ruimte namelijk karakter én zorgt voor een stoere look. Bekijk daarom deze slaapkamers met bakstenen muren!

Niet alleen in de slaapkamer staan bakstenen erg mooi. Eigenlijk staan de stenen mooi in het gehele huis!

Bron: &SUUS

Helaas is niet iedereen gezegend met een bakstenen muur in huis. Gelukkig bestaan er ook veel alternatieven om de zelfde look te creëren. Denk hierbij aan behang of strips die je op de muur plakt. Maar ook met isolatieschuim kun je heel gemakkelijk een bakstenen muur namaken. Kijk maar naar deze DIY.

>> Inspiratieboost: een witte vloer in de slaapkamer voor een stralende look

Vind je een bakstenen muur een beetje te aanwezig in je slaapkamer? Schilder de muur dan wit. Hierdoor houd je de ruimte iets rustiger. Het mooiste vinden wij als de verf niet helemaal dekt en je de stenen er nog doorheen kunt zien. Zo behoud je ook de stoere look.

Bron: Grafitgra

Als je graag een kleur wilt in de slaapkamer kan dit natuurlijk ook. Door het reliëf krijg je nog steeds het effect van de bakstenen muur. Heb je nog moeite met het kiezen van de juiste kleur? Dan geven wij je graag tips zodat jij de perfecte kleur kiest.

Bron: Pikcells

Wil je nog meer sfeer in de slaapkamer creëren? Kijk dan ook eens naar deze slaapkamers met gezellige open haard!