Inspiratieboost: zo gebruik je sieraden als aankleding in je interieur

Inspiratieboost: zo gebruik je sieraden als aankleding in je interieur

Sieraden kennen we natuurlijk vooral als decorstukken voor ons eigen lichaam, maar dat betekent niet dat ze niet hartstikke multifunctioneel kunnen zijn. Heb je bijvoorbeeld ooit gedacht aan sieraden als aankleding in je interieur? Makkelijke decoratie én meteen van je sieraden-opberg-probleem af: twee vliegen in één klap. Wij zijn fan!

Latest Lifestyle Jewelry
Homedit

Hang ze gewoon op

In principe kun je sieraden natuurlijk gewoon ophangen en neerleggen waar je dat wilt. Of je ze nou om een bloemenvaas knoopt, aan ladekasten hangt of simpelweg aan de boeken in je boekenkast: de mogelijkheden zijn eindeloos.

LEES OOK: Inspiratieboost: word helemaal zen met een plankje boven je bad

Een bijzonder schilderij

Toch liever al je sieraden bij elkaar? Dan kun je heel gemakkelijk zelf een ‘schilderijtje’ maken door wat gaas aan een fotolijst vast te maken. Ideaal voor al je oorbellen én als opvulling van je saaie witte muur.

Shelterness
Bountiful Home

Maak er een statement van

Wil je nog meer aandacht op je sieraden leggen? Dan kun je ze ook helemáál in de spotlight zetten. Zet bijvoorbeeld een mooie tak in een vaas (wel even drogen en eventueel verven) en hang daar je mooiste exemplaren aan. Of licht ze extra uit onder een glazen stolp: er zijn speciale stolpen met ingebouwde sieradenhouder te koop, maar je kunt zelf natuurlijk ook iets in elkaar knutselen.

LEES OOK: Inspiratieboost: een sfeervolle tuin of balkon met string lights

Homedit

En tot slot: hoe cool is deze DIY sieradenrasp? Willen we. Maar echt.

Meer inspiratie nog? Zo maak je je je eigen sieradenhouder. En ben je niet zo van de sieraden, dan kun je altijd nog voor een bohemian dromenvanger gaan.