Inspiratieboost: servies als decor in de eethoek

Inspiratieboost: servies als decor in de eethoek

De eethoek is vaak een van de gezelligste plekken in huis en er zijn veel manieren om deze stijlvol in te richten. Een mooi tafelkleed of een fijne bos bloemen op tafel zorgen meteen voor een vrolijke sfeer, maar deze keer laten we je iets anders zien. Wat dacht je van een mooi servies als decor in de eetkamer?

Oké, een nieuwe serviesset is misschien een investering. Maar zodra je een mooie set hebt aangeschaft en deze in een leuke opstelling op je keukenplanken tentoonstelt, geef je je eetkamer een enorme boost! En dan is het die eenmalige investering zeker waard.

Overigens hoeft servies niet áltijd duur te zijn. Check onze budget finds voor mooi servies om te mixen. Elk deel is te koop voor nog geen tien euro.

Zorg dat je in je opstelling onderscheid maakt met liggende en staande onderdelen. Als je een servies als decor gebruikt, zet deze dan ook neer als accessoires, die onderdeel zijn van de inrichting van je huis.

Dit betekent: mix verschillende materialen, sorteer verschillende printjes en cluster de soorten servies. Maak een echt kunstwerk van de opstelling!

Door servies als decor te gebruiken kun je ook meer kleur toevoegen aan je keuken of eetkamer. Dit geeft ook meteen een heel vrolijk en gezellig effect als de tafel helemaal gedekt is.

Wil je echt bijzonder servies? Neem een kijkje bij CuKi! Wij bezochten deze leuke winkel aan de Clercqstraat. Het verslag met foto’s check je hier.

MEER TIPS
Ben je geïnspireerd geraakt door al die mooie serviessets en wil je nu meteen naar de winkel rennen? Lees dan eerst nog even deze handige tips voor het shoppen van een nieuw servies.