Inspiratieboost: open wandrekken voor een industriële look

Houd jij van een industriële look en wil je die sfeer ook graag doortrekken tot in de keuken? Begin met open wandrekken en stal daar al je stoere pannen, potten, flessen en kruiden op. Zo creëer je een stoere look en als je veel tijd in de keuken doorbrengt is het ook nog eens heel handig dat al je keukenspullen in het zicht staan. Je kunt er net wat makkelijker bij dan wanneer je spullen achter gesloten deuren staan. Één handeling minder is in dit geval gewoon best fijn.

Het makkelijkste is om de open wandrekken vol te zetten met het kookgerei dat je dagelijks gebruikt. Voor een echte industriële look hoeven de wandrekken er niet té gestyled uit te zien. Check meer tips voor het stylen van open kasten en laat je inspireren door deze inspiratieboost.

Heb je een kleine keuken? Een simpele wandplank volstaat ook. Zeker in combinatie met haken waar je mooie koperen pannetjes aan hangt, zoals op bovenstaande afbeelding.

Bron: Entrance

Houd je wel van industrieel, maar hoeft het voor jou niet té stoer? Je kunt de industriële look ook goed combineren met bijvoorbeeld Scandinavisch design.

>> Scandinavisch appartement vol industriële en vintage eye-catchers

Bron: Entrance

Bron: Decoholic

Wauw, hoe cool is deze keuken? De industriële look is mooi in balans door de lichtblauwe koelkast. Benieuwd naar de rest van het interieur van deze te gekke loft? Check dan deze binnenkijker!

MEER LEZEN
Is het bij jou vaak een rommeltje? Lees deze tips voor een opgeruimd aanrecht. En voor de liefhebbers van stoer keukendesign: zó creëer je de perfecte industriële keuken