Inspiratieboost: neonverlichting als gave decoratie in je interieur (en hier shop je ze)

Het stond al lange tijd op mijn (al maar groeiende) interieur wishlist: neonletters. En zeker als je voor je werk veel uurtjes doorbrengt op Pinterest (zwaar leven), dan blijven sommige items aan je knagen.

Zo ook de neonverlichting met de tekst ‘Liefde’, een samenwerking tussen Zilverblauw en Qazqa. En ja, dan toch.. na veel watertandend staren naar Pinterestborden vol neonverlichting, pronkt ‘ie dan eindelijk ook bij mij aan de muur.

Liefde voor mijn nieuwe lamp ? | #neonlights #love #qazqaxzilverblauw #interior

A post shared by Lotte Wullems (@lottewullems) on

Ook een liefhebber van retro neonverlichting? Laat je – net als ik – inspireren door de mooiste interieurs met neonletters. Inclusief shoptips!

Bron: Sygns

Bron: Sygns

Where to shop

Ook jou aan het watertanden gekregen? Dit zijn enkele webshops waar je je eigen neon exemplaar voor aan de muur scoort! Shop ze!

Om maar even in het liefdesthema te blijven – deze zoete tekst met ‘love’, shop je bij A Little Love Company. De roze kleur voegt een extra vrouwelijke touch toe en deze wandlamp staat zowel leuk in de woonkamer als de kinderkamer.

Neonverlichting met een knipoog! Met deze banaan aan je muur maak je ongetwijfeld indruk. Dit exemplaar van Electric Confetti kun je hier kopen.

Bron: Sygns

Van teksten tot geometrische vormen en van leuke figuren zoals een palmboom tot je persoonlijke design. De website Sygns staat boordevol gave ontwerpen.

Of maak je eigen tekst met de neonletters, -cijfers en -symbolen van Seletti.

GA ZELF AAN DE SLAG
Wil je liever niet te veel geld uitgeven? Maak dan zelf je eigen neonletters met deze handige, budgetproof DIY.