Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Interieur 7 jul 2018

Inspiratieboost: ga voor felle neon kleuren in de kinderkamer

Time to shake things up! We houden van pastelkleuren, vooral in de kinderkamer. Maar soms is het ook tijd voor iets nieuws. En waarom dan kiezen voor ‘veilig’ als je ook een keer groots uit kunt pakken. Neon kleuren bieden dé uitkomst. Met een nieuw kleurtje kun je namelijk op een simpele manier de look van de kamer veranderen. Simpelweg door een muur te schilderen of wat felkleurige accessoires toe te voegen. Met neon maak je echt een statement!

Combineer de neon kleuren met een zwart witte basis, zodat je de look van de kamer daarna ook weer snel kunt veranderen. Bekijk voor meer inspiratie dit moodboard.

>> Creatief met washi tape

Dit hoekje is een goed voorbeeld dat het toevoegen van neon kleuren geen grote ingreep hoeft te zijn. Naai een schattig randje aan het matras of schilder een spiegel of fotolijst in een felle kleur. Subtiel, maar zeker doeltreffend!

>> 7x goed gestylede wiegjes en ledikanten

Meer kleur in huis

Wist je dat colorblocking weer helemaal terug is? In deze colorboost geven we je een fijn voorbeeld met roze, rood en koraal. Weet je niet zo goed wat je met de muren moet doen? Bekijk dan deze 6 ideeën.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratieboost: ga voor felle neon kleuren in de kinderkamer
Sluiten