Inspiratieboost: multifunctionele meubels voor de kids

Multifunctionele meubels zijn ontzettend handig – vooral in de kleinere ruimte. Maar wat ons betreft zijn die handige meubels ook een must in de kinderkamer. Denk aan meubels die ‘meegroeien’ van ledikant naar kleuterbed, een commode die je kunt veranderen in een bureau en een cool bed waar je kleine ook nog eens fijn kan spelen. In deze inspiratieboost zetten we de leukste varianten op een rijtje!

Benieuwd naar meer meubels en accessoires waarmee je echt een statement kunt maken in de kinderkamer? Check dan het leukste ‘klein design’ en bijzondere verlichting.

Bron: String

Bron: Stokke

Zo cool! Door dit multifunctionele meubel slash kinderparadijs kunnen de ouders ‘s ochtends lekker wat langer in bed blijven liggen. Geniaal toch? Check dit artikel voor meer foto’s van dit opvallende design.

Bron: Hulsta

Bedhuisjes, tipi tenten en té leuke hoogslapers: er zijn tegenwoordig zoveel leuke varianten! Met zulke multifunctionele meubels combineer je slapen, huiswerk maken en spelen met elkaar op een speelse manier. Wil jij de kids room met zulke meubels inrichten? Bekijk de leukste stapelbedden en hoogslapers en check hier de leukste bedhuisjes.