Inspiratieboost: 11x lekker relaxen in de mooiste hangstoelen

Wat te doen met dat ongebruikte hoekje in de woonkamer? Wij hebben wel een idee. Het is namelijk de perfecte plek voor een hangstoel. Met zo’n stoel creëer je meteen een gezellige bohemian sfeer en tegelijkertijd een fijn zithoekje. Maar ook als je geen fan bent van de boho style is er altijd een passend exemplaar te vinden voor bij jou in huis. Ter inspiratie zetten wij de mooiste voorbeelden op een rij. Zo kun jij meteen zien welk exemplaar perfect bij jouw interieur past.

Houd je wel van een beetje opvallend en bijzonder design? Misschien zijn deze bijtende hangstoelen wel wat voor je! Pas op, ze nemen graag een hapje uit je bil!

Door de natuurlijke look is de rieten hangstoel een perfecte aanvulling op een bohemian interieur. Maar die natuurlijke look zorgt er ook voor dat deze stoel gemakkelijk te combineren is met andere materialen en stijlen. Tip: met wat kussens of een deken zorg je voor extra comfort en een gezellige uitstraling!

Bron: By Koket

Het is belangrijk dat het plafond het gewicht van de stoel en het gewicht van diegene die erin zit kan dragen. Zorg er dus voor dat je de stoel bevestigd aan een stevig plafond. Kies bij twijfel voor een hangstoel die hangt aan een standaard, altijd een veilige keuze! En kijk goed waar je de stoel ophangt. Je wil natuurlijk niet dat je bij het schommelen dat erfstuk van je overgrootmoeder omstoten.

Bron: Rue Daily

>> Shopping: 8x de leukste hangstoelen voor aan het plafond!

Bron: Hus & Hem

Bron: Anno

MEER ZIEN
Bekijk ook deze zomerse hangstoel voor buiten of neem een kijkje in een luxe vakantieoptrekje met uiteraard een hangstoel.