Inspiratieboost: zo creëer je low-budget een fijne home office

Of je nu kantoor houdt in een aparte kamer of gewoon aan de eettafel; een fijne werkplek hoeft echt niet veel geld te kosten. Met een bureau of tafel, een goede stoel en genoeg opbergruimte kun je al een fijne low-budget home office creëren. Ter inspiratie zetten we de mooiste voorbeelden op een rijtje!

Zoek je ook nog een goede plek voor je low-budget home office? Wij laten je zien dat je een werkplek goed kan creëren in een klein hoekje of zelfs in de gang!

Bron: Homebook

De meest simpele oplossing voor een bureau: schragen! Deze koop je bijvoorbeeld bij IKEA voor een paar tientjes en een mooi houten blad tik je op de kop bij de plaatselijke bouwmarkt. Zo heb je meteen de juiste grootte, omdat je de plank zelf op maat kunt zagen. Onze favoriete combi? Een stel zwarte schragen en een multiplex blad.

Nog zo’n budget-topper: brede boekenplanken aan een metalen profiel aan de muur. Een werkblad en genoeg opbergruimte in één!

Bron: Hitta Hem

Dé oplossing voor een budgetvriendelijk inspiratiebord is hands down een gaaspaneel! Met wat houten wasknijpers klem je zo de mooiste beelden aan het grid. In dit artikel laten we nog meer varianten zien.

Ben je vooral op zoek naar nieuwe meubels? Breng eens een bezoekje aan de tweedehandswinkel. Een kleine eettafel kan namelijk ook prima door als bureau. Zelfs écht oude meubels kun je met een schuurmachine en beits of verf een totaal andere look geven zodat ze er weer uitzien als nieuw. Voor het tweedehandse shoppen zetten we een aantal tips op een rijtje, die lees je hier.