Inspiratieboost: cognac-kleurig leer in de woonkamer

Leer is een van de materialen die we maar al te graag terugzien in de woonkamer. Het zorgt voor een stoere touch en daarnaast past leer in vrijwel elke interieurstijl. Met cognac-kleurig leer kun je warmte en sfeer aan je kamer toevoegen en wij laten je zien hoe…

Je kunt het natuurlijk groots aanpakken met een cognac-kleurige leren bank, maar je hebt natuurlijk ook veel subtiele manieren.

Bron: Stadshem

Bron: Modish

Heb je een interieur met veel basiskleuren zoals wit of grijs. Kies dan eens voor een cognac-kleurige stoel. Dit wordt dan meteen de eyecatcher van het interieur. De kleur brengt niet alleen warmte maar ook contrast in de ruimte.

Bron: Homeadore

Wil je zelf ook zo’n look creëeren? Hier kun je de gehele look shoppen.

Bron: Stadshem

Bron: Showhome

Een poef is super handig als je niet zo ruim woont, omdat het zo multifunctioneel is. Je kunt het gebruiken als bijzettafeltje (met een dienblad erop), je kunt er natuurlijk op zitten of gebruiken om je voeten op te laten rusten. Ga voor een poef in cognac-kleurig leer voor een stoere look.

Cognac-kleur combineert erg mooi met andere natuurlijke kleuren en materialen en is bovendien tijdloos. Naarmate leer ouder wordt krijgt het een gebruikte look. Dit geeft juist karakter wat wij erg mooi vinden!

Er zijn naast meubelen ook heel veel andere manieren om leer in je interieur terug te laten komen. Bijvoorbeeld met leren riemen. Kijk hier eens voor leuke ideeën.

MEER LEZEN
Wil je meer inspiratie voor cognac-kleurig leer in de woonkamer? Kijk dan eens naar een van deze appartementen: