Inspiratieboost: 7x ensuite deuren voor een klassieke look in huis

Van een interieur met karakteristieke ensuite deuren kunnen we oprecht happy worden! Ze zijn een perfecte manier om een grote ruimte gezelliger en intiemer te maken. En zeker de klassieke varianten voegen instant sfeer en karakter aan een interieur toe. Ben jij zo’n geluksvogel met deze deuren in huis, dan laten we je zien waarom die oude deuren het waard zijn te koesteren. En ook als je niet de eigenaar bent van een paar prachtige ensuite deuren hebben we een rij gave exemplaren voor je gevonden. Zo zie je meteen waarom deze deuren zo stijlvol kunnen zijn!

Over ensuite gesproken.. dit appartement in Rotterdam heeft een prachtige ensuite badkamer.

Bron: Creart

In veel oude panden kom je de ensuite deuren nog tegen, al dan niet in gerenoveerde staat. Oorspronkelijk waren ze bedoeld om de voor- en achterkamer van elkaar te scheiden. Tegenwoordig hebben de deuren voornamelijk een decoratieve functie. Maar dat betekent zeker niet dat ze geen functie meer kunnen hebben. Met ensuite deuren ‘breek’ je namelijk de ruimte, wat vooral bij smalle huizen slim is. Zo lijkt de ruimte namelijk een stuk minder smal. Ook vind je in veel varianten kastruimte, een perfecte plek voor je verzameling boeken of accessoires!

Bron: Stadshem

Bron: Mliees

Ben jij niet die geluksvogel met prachtige ensuite deuren in huis? No stress, want wat niet is kan altijd nog komen! Er zijn genoeg klusbedrijven die voor jou een paar mooie deuren kunnen fabriceren. Gewoon doen dus, want het ziet er te gek uit en zo’n schuifdeur heeft nog een hoop voordelen ook!

We hopen dat we je een beetje enthousiast hebben kunnen maken met deze prachtige ensuite deuren! Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan: