Inspiratieboost: 8x Kerstmis in het gehele huis

Ja, het is bijna zover, Kerstmis komt eraan! De Roomed redactie is natuurlijk al lang bezig met de trends van dit seizoen. En omdat er zoveel moois te koop is, vinden wij het nog véél leuker om elke ruimte in huis te versieren. Wij geven je inspiratie!

Kun jij niet wachten tot kerst? Maak dan zelf deze kerst adventskalender met onze tips!

Voorbereiden op Kerstmis

Met Kerstmis breng je waarschijnlijk veel tijd door in de keuken. En wat is dan leuker dan deze ook gezellig te decoreren? Ga voor een leuke slinger met kerst-quote of hang mooie ornamenten aan het plafond. Op deze manier ervaar je ook de kerstsfeer tijdens het koken!

>> 6x leuke dingen doen met kerst

Ook de slaapkamer is een ruimte die met kerst vaak vergeten wordt. Je hoeft natuurlijk niet groots uit te pakken met een enorme kerstboom, maar hang gezellig wat kerstverlichting op, of maak een mooi statement piece met ornamenten aan een robuuste tak. Subtiel maar toch sfeervol!

Bron: IKEA

De hal is dé plek waar jij je gasten ontvangt voor het kerstdiner. Zorg er dan ook voor dat deze meteen gezellig en sfeervol aanvoelt. Zet een kleine kerstboom in de hoek, een mooie kerstster op een sidetable of hang het plafond vol kerstverlichting!

MEER LEZEN
Wil je meer inspiratie voor kerst in iedere ruimte? Kijk dan eens naar dit Deense huis waar iedere kamer in kerstsfeer is.