Inspiratieboost: een fijne home office in zwart-wit

Werk jij ook wel eens vanuit huis? Dan is er niets fijner dan een goed georganiseerde en rustige home office. In dit artikel gaven we je heel wat kleur inspiratie, maar wij zijn ook groot fan van sylish zwart-wit. In deze Inspiratieboost zetten we de mooiste zwart-wit werkplekken op een rijtje.

Wil jij toch graag een beetje kleur in je home office? Kijk dan naar deze Inspiratieboost voor kleur in de home office zónder dat het afleidt.

Bron: IKEA

Ga voor een zwarte basis. Dat betekent een zwart bureau, zwarte bureaustoel, zwarte kastjes of zelfs een zwarte muur. Voeg hier witte details aan toe, zoals een wit bureaulampje of witte lijsten. Wil je liever een geheel zwarte home office? Kijk dan hier voor meer inspiratie.

Bron: decoholic

Wil je het liever wat lichter houden? Kies dan voor een witte basis met zwarte details. Dit zorgt voor een frisse look. En wil je bovenstaande look shoppen? Wij hebben alle items hier op een rijtje gezet.

Bron: Renate

Om de zwart-wit look wat meer warmte te geven kun je fijne, zachte stoffen toevoegen. Ga bijvoorbeeld voor een leuk (nep)bontje in je stoel of een fluffy vloerkleed met patroon.

>> Budget finds: 7x zwart-wit vloerkleden onder de 45 euro

Bron: Bianca

Zet wat planten in je home office om de zwart-wit look wat meer contrast te geven. Met een plant geef je je home office subtiel wat meer kleur, en planten zorgen ook nog eens voor een beter concentratievermogen. Win-win situatie!