Inspiratieboost: 12x een handige home office in de gang

Als je thuis weinig ruimte hebt en toch graag vanuit huis werkt, moet je creatief zijn om een fijne home office te creëren. We gaven je eerder al wat tips voor een werkplek in een klein hoekje. Maar deze keer willen we je een concreet voorbeeld geven en laten we zien hoe je op de gang de perfecte werkplek creëert. De gang is namelijk een handige plek voor je thuiskantoor, omdat je deze ruimte vaak alleen maar gebruikt om van de ene kamer naar de andere te lopen. Dus waarom daar niet wat extra functionaliteit aan toevoegen, right?

Vind je het belangrijk om werk en privé gescheiden te houden? Dan is een bureau op de gang een goede optie. Maar als je geen gang in huis hebt, kun je het best je home office verstoppen.

Bron: Arper

Zeker als je een wat langere gang of overloop hebt is dat een goede plek voor een bureautje. Als je het bureau lang genoeg maakt, kun je er zelfs met meerdere mensen aan werken.

>> 5 tips voor thuiswerkers: zo verhoog jij je productiviteit

Bron: Onside

Als je thuis werkt terwijl de kids rondrennen is de gang misschien wel de beste plek om te werken. Jouw werkplek bevindt zich dan midden in het huis, waardoor je gemakkelijk overzicht houdt. Zeker met een glazen deur is het niet lastig om een oogje in het zeil te houden.

Bron: Stadshem

>> 13x de Eames Chair als pronkstuk in de home office

Bron: Alvhem

Bron: H&M Home

MEER LEZEN
Ontdek hoe je jouw home office een stijlvolle boost kan geven met bronzen accessoires en check ook meteen even de meest slimme en low-budget DIY’s om je werkplek opgeruimd te houden.