Inspiratieboost: home office met blauwe details

Wist je dat blauw je creativiteit een boost kan geven? Het is daarom een veelgebruikte kleur in werkplekken en ook veel merknamen gebruiken blauw (denk aan Facebook en Twitter). Maar teveel blauw is ook weer niet handig voor je home office. Dat kan namelijk slaapverwekkend zijn. Daarom kiezen wij voor een home office met blauwe details!

De juiste kleur voor een home office is afhankelijk van het werk dat je doet. Daarom helpen wij jou graag met het maken van de juiste kleurkeuze zodat je optimaal kunt presteren tijdens het werken.

Bron: Etsy

Je kunt de kleur op verschillende manieren toevoegen zonder dat het te druk wordt. Kies voor een blauw met wit vloerkleed, een blauwe stoel of schilder de poten van je bureau blauw. Natuurlijk kun je ook gaan voor wat blauwe accessoires voor een klein budget.

Wie zegt dat je je moet beperken tot één kleur blauw? Door verschillende kleuren blauw te combineren ontstaat een speels effect en met hout kun je juist meer warmte creëren. En wist je dat blauw ook een van de najaarstrends van 2016 is?

Bron: Tollens

Bron: Fotolive

>>Inspiratieboost: een touch of blue voor de meest stijlvolle woonkamer

Een lichte kleur blauw zorg juist voor een fris effect en laat de ruimte groter lijken. Kijk ook eens naar deze tips om je huis groter te laten lijken.

MEER LEZEN
Als je er nog niet helemaal uit bent welk kleurenpalet je wilt gaan gebruiken voor jouw home office geven we je hier nog een aantal voorbeelden met de kleur blauw: