Inspiratieboost: een groene bank in de woonkamer

Dat groen een kalmerend effect heeft en stress verminderd zagen we in deze infographic. Dat inspireerde ons om deze Inspiratieboost te maken met een groene bank als eyecatcher. Zo ziet je woonkamer er niet alleen stylish uit, maar kun je ook ultiem relaxen!

De kleur groen past eigenlijk in elke stijl. Hieronder laten wij een aantal mooie voorbeelden zien.

‘s avonds op de bank neerploffen

Een groene bank staat al erg chique maar combineer de bank met gouden details en je interieur straalt één en al luxe uit. Je kunt goud op een eenvoudige manier toepassen. Bijvoorbeeld met gouden poten of een goudkleurige koffietafel.

Met een groene bank is het mooi om de basis rustig te houden. Maar dat betekent niet dat je verder geen kleur kunt toevoegen! Kies een gekleurd vloerkleed of kussentjes met felle print en creëer een bohemian look.

Bron: Carton123

Wanneer je een bepaalde look in je woonkamer wilt is het belangrijk om na te denken over de materiaal keuze. Een leren bank geeft namelijke een andere sfeer dan een velourse bank. Zorg dat het materiaal past bij jouw gewenste sfeer!

MEER LEZEN
Ga je liever voor een andere kleur? Kijk dan bijvoorbeeld naar deze Inspiratieboosts met de mooiste perzik kleurige banken, roze banken of blauwe banken!