Inspiratieboost: versier je hal met grafisch behang in zwart-wit

Inspiratieboost: versier je hal met grafisch behang in zwart-wit

Ben je je hal een beetje zat en wil je snel en makkelijk een nieuwe look creëren? Ga voor grafisch behang! Hiermee geef je de hal een moderne, maar tegelijkertijd ook speelse look. Door voor prints in zwart-wit te kiezen – zoals polkadots, ruiten, strepen of driehoeken – creëer je een stoere look. Met de juiste accessoires en meubels kun je er ook een elegante touch aan geven. Het is maar net hoe je het combineert!

Als je toch bezig bent met een kleine make-over kun je net zo goed de voordeur ook meepakken. Een kleine schilderklus, maar met groots effect! Bekijk dit artikel voor de mooiste inspiratiebeelden.

Een groot voordeel van grafisch behang is dat het vaak de ruimte optisch vergroot. Bovenstaand behang heeft een speelse print, maar door de verticale lijnen en ‘punten’ lijkt het plafond een stuk hoger. Slim!

Bron: Stylizimo

Wist je dat je in de hal het beste kunt kiezen voor een ronde spiegel? Ronde vormen wekken namelijk positievere gedachtes op dan strakke hoeken. Op deze manier geef jij je gasten altijd een fijn welkom! In dit artikel zetten we de mooiste voorbeelden voor je op een rijtje.

Bron: Stadshem

Ook in de hal is verlichting heel belangrijk. Je wilt natuurlijk vooral sfeer creeren, maar een beetje ‘werklicht’ voor die laatste check in de spiegel voor je de deur uitgaat is ook erg handig. Check dit artikel voor de fijnste verlichting!

Bron: IKEA

Voor de twijfelaars is de tweekleurige muur dé oplossing. Je kunt de muur behangen met een brede strook óf gewoon een strook op de muur schilderen, zoals je hierboven ziet.