Inspiratieboost: goudkleurige kranen voor een elegante look

In de meeste keukens en badkamers vinden we een zilverkleurige kraan, gemaakt van chroom of RVS. Niets mis mee, en zowel in vintage als modern design super stylish. Maar wil je nou een keer uitpakken qua hardware? Wij laten je zien dat je met goudkleurige kranen een héél stijlvolle look creëert

Wil je naast de keuken en badkamer ook op andere plekken gouden details toevoegen? Bekijk dan dit artikel eens ter inspiratie. We laten je zien hoe stijlvol gouden details kunnen zijn.

Bron: Stylizimo

Goudkleurige kranen staan onwijs mooi in zwarte interieurs. Hierdoor komt de gouden kleur namelijk nog sterker uit en krijg je meteen een luxe uitstraling. Bekijk voor meer inspiratie ook deze zwarte keukens en donkere badkamers.

Bron: Swoon

Om van de keuken of badkamer een echte eye catcher te maken is teal of petrol een prachtige kleur. De kleur combineert perfect met de gouden details en zorgt meteen voor een chique look.

Maar ook wanneer je het juist heel licht wilt houden is goud een goede optie. Combineer het met marmer voor een licht en stijlvol geheel.

Benieuwd naar de rest van het interieur van bovenstaande foto? Je kunt het hier bekijken.