Inspiratieboost: gouden details in de woonkamer

Inspiratieboost: gouden details in de woonkamer

Accessoires kunnen een interieur net dat beetje extra geven. Een stoere look maak je af met houten of stenen details, in een romantisch interieur doe je dit met bloemen en zachte stofjes. En voor een luxe en elegante look geldt: gebruik gouden accessoires!

>> Lees ook: Het luxe hotelgevoel in 7 stappen

Bron: H&M

Goud is zo’n materiaal dat je subtiel naar voren moet laten komen in je interieur. Dit huis in Zweden is daar een perfect voorbeeld van, maar ook in de voorbeelden in dit artikel zie je nergens een volledig gouden muur of een groot meubel in het goud. Door gouden accessoires subtiel toe te voegen in een (het liefst donkere) rustige basis komt het extra mooi uit.

Een ware match made in heaven: gouden accessoires met een donkerblauwe basis. Dit artikel vertelt je waarom deze combi zo goed werkt!

Bron: H&M

Patterns, patterns, patterns! Laat goud terugkomen in je interieur door middel van verschillende patronen. Subtiel en speels tegelijk.

MEER LEZEN
Wil jij je huis ook een luxe look geven met goud maar heb je een niet al te groot budget? Met deze handige IKEA hack tover jij je simpele zwarte stellingkast om tot een stijlvol gouden exemplaar. Helemaal budget-proof!