Inspiratieboost: een goed gestylede sidetable

Inspiratieboost: een goed gestylede sidetable

Voor deze inspiratieboost werden wij geïnspireerd door dit prachtige interieur waarvan we ook meteen een shop the look maakten. Dit appartement in Höganas, Zweden, is namelijk hét bewijs dat je met een goed gestylede sidetable echt een statement kunt maken. En omdat wij vinden dat elke woonkamer zo’n fijn plekje gewoon nodig heeft, zetten we de mooiste voorbeelden voor jou op een rijtje.

Heb je eigenlijk wat meer opbergruimte in de woonkamer nodig? In dit artikel geven we inspiratie met de mooiste industriële stellingkasten. Deze kasten geven je interieur in een handomdraai een stoere look en zo’n kast is meestal nog lekker budgetproof ook!

Bron: Kron Foto

Bron: Stadshem

Bron: Overstock

Niet alleen met de accessoires, maar ook met de sidetable zelf kun je een statement maken. Wij zijn fan van strakke witte kasten, maar een mooi vintage exemplaar is ook te gek! Pas in dat geval ook de accessoires aan op het design van de tafel en zorg voor een fijn, rustig kleurenpalet.

Bron: Decor8

Wil je echt een eye catcher maken van je gestylede sidetable? Dat wil niet zeggen dat je het blad helemaal vol moet zetten met accessoires. De kunst van het weglaten kun je hier ook zeker toepassen. Kies dan een aantal bijzondere accessoires uit met een persoonlijke herinnering of een mooi verhaal. Combineer deze accessoires met een mooie lijst of lamp en je sidetable ziet er al perfect uit!

Bron: Decor8