Inspiratieboost: een vleugje vintage in de badkamer

Een strakke, witte badkamer is prima, maar niet erg inspiratievol. Toe aan wat anders? Geef je badkamer meer sfeer met een vleugje vintage. Wij inspireren je met enkele mooie voorbeelden en ideeën.

>> Inspiratieboost: natuurlijke materialen in de badkamer

Bron: At media

Vintage kast

Een vintage kast of dressoir is niet alleen geschikt voor de woon- en slaapkamer. Ook in de badkamer misstaat deze sfeermaker niet. Let er wel op dat het hout behandeld is tegen water en vocht. Een antieke kast hoeft overigens totaal geen ouderwetse uitstraling te hebben – het past zelfs bij een moderne stijl. Strakke, witte metrotegels zorgen juist voor een spannende tegenhanger. Voor een stoerdere touch ga je voor een industrieel exemplaar.

Bron: Gessato

Een klassieke badkuip

Een badkuip op pootjes; wie kan deze beauty nou weerstaan? Met een vintage badkuip maak je een statement in je badkamer. Van een exemplaar met klassieke, sierlijke pootjes tot een retro variant.

>> Zo fijn: de mooiste voorbeelden van een bad in de slaapkamer

Bron: Flickr

Brocante spiegel

Budgetvriendelijk en toch een vintage touch. Scoor een mooie brocante spiegel of lijst in een tweedehandszaak en hang deze in je badkamer. Je zou natuurlijk ook kunst in de lijst kunnen hangen.

OOK LEUK VOOR DE BADKAMER