Inspiratieboost: een stijlvolle home office met veel zwart

Inspiratieboost: een stijlvolle home office met veel zwart

Wil je jouw home office een nieuwe look geven? Ga voor zwart! Het zorgt snel voor een stijlvolle uitstraling en het voordeel van (mat) zwart is dat het eigenlijk bij elke interieur stijl wel past. Of je nu houdt van landelijk, klassiek, modern of bohemian! Ter inspiratie zetten we de mooiste voorbeelden van een home office met zwart op een rijtje. Schilderen maar!

Vind je zwart toch wat te donker? En kun je de juiste kleur nog niet echt vinden? In dit artikel helpen we je bij het kiezen van een fijne kleur voor je home office.

Decoist

>> 7x tips en inspiratie voor een bohemian interieur

Bron: IKEA

Zie je het niet zitten om de muren zwart te schilderen? Koop dan bij de bouwmarkt een grote MDF plaat en schilder deze zwart. Zo creëer je meteen makkelijk en snel een stylish inspiratiebord!

Bron: Blackhaus

Bron: Creart

Ook met een klein budget kun je de home office een nieuwe look geven. Zeker het bureau hoeft echt niet duur te zijn. Met een MDF plaat en stoere schragen kom je al een heel eind. Daarnaast kun je zo af en toe afwisselen van schragen of de plaat een nieuw kleurtje geven zodat je home office makkelijk en snel weer een nieuwe look kunt geven.

Bron: IKEA

Bekijk ook: 13x de Eames chair als pronkstuk in de home office

In dit appartement is de home office heel slim en stijlvol verstopt!