Inspiratieboost: een gallery wall in de gang voor een stijlvolle binnenkomst

Een gallery wall in je gang zorgt direct voor een persoonlijk welkom! Want als er iets is waarmee je een interieur persoonlijk maakt, dan is het wel met kunst. Zo’n lijstenwand is natuurlijk in elke ruimte mooi, maar omdat een hal niet altijd groot genoeg is voor een meubelstuk, lenen de muren zich heel goed voor wat decoratie.

Maak je gallery wall zo uitgebreid, opvallend of juist zo minimalistisch als je zelf wilt. Haal je inspiratie uit dit artikel en gebruik deze infographic als guideline om de lijsten in de juiste compositie te hangen.

Een muur vol kunst is de ideale manier om een lange smalle ruimte op te laten bloeien. De gang is zo’n smalle ruimte waar meubels al snel in de weg staan. Maar natuurlijk wil je wel graag een persoonlijke sfeer creëren bij binnenkomst. Een gallery wall kun je zo bont maken als je zelf wil, maar zal nooit kostbare vierkante meters in beslag nemen!

Bron: Elle

Hang lijsten bij de trap in een schuine lijn. Zorg eventueel voor bijpassende accessoires om er een mooi geheel van te maken. Dit kan bijvoorbeeld een vloerkleed zijn, maar ook een stijlvolle kast of andere opbergers staan leuk én zijn functioneel in de gang.

Maak een mix met van alles! Het hoeven niet alleen foto’s of schilderijen te zijn die je gang een opkikker geven. Ook hoeden, spiegels of andere items mogen tussen je gallery wall.

Waar je al die mooie lijsten en foto’s voor aan de muur aan kunt schaffen, hebben wij voor je uitgezocht. Voor een Scandinavische look op de muur check je gewoon dit artikel. Kunst hoeft trouwens ook echt niet altijd duur te zijn. Bij deze webshops koop je al je favoriete kunst voor minder dan 100 euro!

MEER LEZEN
Check voor gallery walls in verschillende stijlen onze fijne binnenkijkers! Uit dit mooie huis bijvoorbeeld haal je naast een heleboel styling lesjes, ook inspiratie voor een mooie gallery wall. Of bekijk deze compacte studio met een prachtige fotoselectie aan de muur!