Inspiratieboost: werp een stijlvolle blik op de tijd met deze klokken

Iedereen heeft tegenwoordig eigenlijk 24/7 zijn telefoon bij zich. En daardoor weet je eigenlijk altijd hoe laat het is. Maar is een traditionele klok dan helemaal overbodig? Zeker niet! Horloges en klokken zijn nu juist meestal puur stylish in plaats van een noodzakelijk kwaad. En dat vinden wij helemaal niet erg!

Zoals Maarten Baas Schiphol een stukje mooier maakte door er een levensgroot uurwerk neer te zetten, kun jij je huis een stukje mooier maken met deze stijlvolle klokken voor in je interieur. Wij zochten de mooiste inspiratiebeelden voor je uit. Enjoy!

Een stijlvolle klok op een prominente plek

Een klok moet goed matchen in je interieur. Heb je bijvoorbeeld veel roze details in huis? Een klok met een een roze rand, roze wijzers of andere roze details is dan een goede keus. Het is soms zelfs heel stijlvol om een klok helemaal in precíés dezelfde kleur als je muur te verven.

Bron: Zuiver

Op de redactie zijn we verliefd op de ronde klokken van marmer. Een beetje speurwerk op het internet en je vindt ze overal, meestal in het wit of zwart. Ze zijn minimalistisch, modern en super stijlvol!

De klok hierboven is van Haoishi Design. Dit merk heeft de leukste klokken in allerlei bijzondere vormen. Al eerder schreven we over hun klok met vissen, en de klok hierboven zouden we ook best in huis willen hebben…

Bron: Skona Hem

MEER LEZEN
Wel vaker worden er bijzondere klokken gemaakt. Wij schreven al eerder over deze moderne klok van gerecycled vilt, maar ook over deze bijzondere variant waarbij je eerst in de klok moet porren voordat je de tijd kunt zien!