Inspiratieboost: een sfeervolle tuin of balkon met string lights

Wil jij je tuin of terras meer sfeer geven voor de zomermaanden, maar wil je niet al teveel geld uitgeven? Dan zijn de string lights een perfecte oplossing. De kleine lampjes geven je tuin extra gezelligheid, zorgen voor precies genoeg sfeerlicht en doen het ook nog eens héél goed op de foto. In dit artikel zetten we de mooiste voorbeelden voor jou op een rijtje!

Je kunt string lights kopen bij de bouwmarkt of interieurwinkel, maar kerstverlichting volstaat ook! Zo houd je deze make-over helemaal budgetproof. Het voordeel van kerstverlichting is dat deze strengen lekker licht van gewicht zijn. Je kunt heel simpel een paar schroefhaakjes kopen en deze in het hout van de schutting of balustrade schroeven. Hang de string lights vooral kris-kras door elkaar voor een nonchalant effect!

Heb je de verlichting opgehangen maar heb je nog wat over? Stop de streng in een draadmandje met een haakje. Een simpele oplossing en zo maak je zelf een extra ‘lamp’!

String lights passen eigenlijk bij elke stijl, maar geven vooral buiten een bohemian look aan je terras. In dit artikel zetten we tips en tricks voor een bohemian interieur op een rijtje, die je ook kunt gebruiken voor de tuin, dakterras of balkon.

Ben je benieuwd naar meer ideeën om je dakterras sfeervol in te richten? Bekijk dan dit artikel voor een heleboel inspiratie en tips om zo lang mogelijk te genieten van een stijlvol terras.