Inspiratieboost: een piano als eyecatcher in huis

Wie zegt dat een piano alleen past in een klassiek interieur heeft het helemaal mis. Het staat natuurlijk prachtig in een klassiek interieur, maar ook wanneer je veel kleur in huis hebt of van vintage of moderne look houdt kan het muziekinstrument een echt pronkstuk zijn. In deze Inspiratieboost zetten we de mooiste interieurs mét piano op een rijtje!

Kijk ook eens binnen in dit Scandinavische huis waar de instrumenten dienen ter decoratie. Een huis vol muziek dus!

Ja, dus ook als je veel kleur hebt in huis staat een piano erg mooi. In combinatie met alle kleuren krijgt het interieur een speels effect. Doordat het instrument midden in de kamer staat zul je zien dat mensen ook sneller geneigd zijn een mooi stukje te spelen!

Bron: Anetthe

Hou je meer van een minimalistisch interieur? Ook dan kun je prima een piano toevoegen aan je interieur. Houd de decoratie eromheen dan rustig en kies ook voor een minimalistisch krukje.

Bron: Stadshem

>> Inspiratieboost: waarom vintage bloemenbehang ook nu gewoon kan!

Voor een vintage look kun je de piano aankleden met andere vintage items. Denk hierbij aan een oude stoel of kruk, oude foto’s of een prachtig bloemenbehang.

Bron: Anette

Ben jij helemaal fan van planten en bloemen? Gebruik de piano dan tevens als kastje om je mooiste planten te showen. Gegarandeerd een groot succes!

MEER LEZEN
Bekijk ook dit oude pakhuis, dat omgetoverd werd tot woonhuis. Het huis wordt bewoond door een kunstenaar en muzikant.