Inspiratieboost: een natuurlijke look in de gang

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het belangrijk dat de gang, dé plek waar jij je gasten ontvangt, een goede sfeer heeft. De gang kan ervoor zorgen dat je iedereen die binnenloopt zich meteen thuis voelt. Je kunt wel stellen dat de hal een uitnodiging is voor de rest van je huis. Houd je van natuurlijke materialen en kleuren? In dit artikel geven we je inspiratie voor een natuurlijke look in de gang.

Een natuurlijke look zorgt voor rust in je huis. Door lichte kleuren en natuurlijke materialen te gebruiken ontstaat een fijne sfeer. Wil je deze look ook in de rest van je huis? Check dan even onze tips voor een rustiek interieur.

De kapstok hoef je niet alleen voor jassen en sjaals te gebruiken. Hang ook hoeden en tassen van natuurlijke materialen, zoals riet, aan de wand om die sfeervolle en landelijke stijl te creëren.

Een andere manier om de gang warm en gezellig te maken is door kleden en plaids toe te voegen. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld (nep)bont of dekens van dik wol of linnen.

Bovenstaande voorbeelden zijn allemaal wit in de basis. Maar kleur kan ook juist een natuurlijke look geven. Kijk eens naar deze colorboost om te zien hoe je neutrale kleuren kunt mixen. Onderstaande beelden geven ook goed weer hoe je met kleur een warme en natuurlijke sfeer creëert.