Inspiratieboost: een moderne look in een witte gang

De eerste indruk telt. Dat geldt voor mensen, maar ook voor huizen. De gang wordt nog wel eens overgeslagen bij de styling van het interieur en dat is eigenlijk best zonde. Want de gang is dé plek waar iedereen binnenkomt en waar je dus een goede indruk van jezelf kunt geven. Houd je van een wit en clean? Dan ga je deze inspiratieboost wel waarderen. We zetten de mooiste inspiratiebeelden voor een witte gang met een moderne look op een rijtje.

Let wel: een compleet witte hal kan soms een beetje koud en kil overkomen. Voeg daarom altijd accenten toe, waarmee je die kille look voorkomt. Wil je ook de rest van je interieur in het wit stylen? Check dan ook even deze tips voor een geheel wit interieur.

Bron: Homify

Bron: Expro

Met houten elementen maak je de hal ‘warmer’. Daarom is het geen slecht idee om in een witte hal een houten vloer te leggen of te kiezen voor een houten trap of meubelstuk. Licht hout zorgt vaak voor een moderne look. Met een mooie schoenenkast of bankje creëer je ook heel eenvoudig een warme uitstraling.

>> Heerlijk ontspannen in een witte badkamer

Een smalle gang kun je het best wit maken, omdat de witte muren zorgen voor een ruimtelijkere en lichtere uitstraling. Zo lijkt je gang groter. Ook in een hal zonder ramen is het handig om de muren en het plafond (en misschien zelfs de vloer) wit te maken.

Ben je enorm fan van wit? Dan kan je een statement maken met accessoires, door die ook helemaal wit te maken! Om het spannender te maken voeg je een sterke contrastkleur toe, bijvoorbeeld een zwarte stoel. En je hoeft natuurlijk niet te stoppen bij de gang. Waarom zou je niet in je hele interieur voor wit gaan?

Bron: Vocus