Inspiratieboost: een home office voor twee

Als jij en je partner of huisgenoot allebei veel vanuit huis werken, is het wel zo fijn dat beiden een werkplek hebben. Het is vervelend als je moet vechten om dat ene plekje achter het bureau en daarnaast is het wel zo fijn als je alle werkbenodigdheden kunt achterlaten op een vaste plek. Lang niet iedereen heeft twee extra kamers om in te richten als werkruimte, dus dan is de kans groot dat je één home office voor twee personen moet klaarmaken. In het kader ‘sharing is caring’ geven wij je een flinke inspiratieboost voor een gedeelde werkplek!

En omdat het soms best lastig kan zijn om thuis productief en geconcentreerd te werken, geven wij je ook wat tips speciaal voor thuiswerkers.

Als je de ruimte slim wilt indelen en optimaal wilt benutten, kun je het beste één lang bureau tegen de wand zetten. Zo kun je beiden aan het blad werken. Hang een aantal planken aan de wand en berg daar je werkspullen op. Lees ook dit artikel met low-budget opbergtips.

Bron: Elle deco

Elke ruimte is anders en sommige kamers lenen zich beter voor een ander soort indeling. Misschien zit je graag bij het raam voor zoveel mogelijk daglicht en kun je de tafel daarom beter van de muur af zetten. Je kunt ervoor kiezen om dan allebei aan een andere kant van het bureau te werken. De ruimte achter je kun je dan weer gebruiken om je spullen op te bergen.

Hebben we je geïnspireerd en wil je meteen aan de slag? Dan is een eerste stap het bepalen van een kleurenpalet. Weet je nog niet helemaal welke kleur je de muren in een home office voor twee wilt geven? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur.