Inspiratieboost: een home office vol pastel tinten

Inspiratieboost: een home office vol pastel tinten

Kan jouw home office wel een upgrade gebruiken? Eerder al gaven we je tips hoe je de juiste kleur voor de muur kunt kiezen. Zo is geel een goede kleur voor de creativiteit en helpt rood het verhogen van de concentratie. Maar wat hoe zit dat eigenlijk met pasteltinten? Deze werken rustgevend en zijn daarom misschien niet voor elk type werk geschikt, maar mooi zijn deze tinten zeker. Bekijk onderstaande beelden en laat je inspireren!

Ben je ook op zoek naar een nieuwe stoel voor achter je bureau? Check dan even dit artikel voor de mooiste voorbeelden!

De Tomado wandrekken zijn weer helemaal terug van weggeweest! Je moet alleen een beetje mazzel hebben om nog een mooi tweedehands exemplaar te vinden. Maar wist je dat je zo’n leuk rekje ook heel gemakkelijk zelf kunt maken van een IKEA schoenenrek? Bekijk hier de DIY!

Voor zo’n fijne, rustige plek hoef je niet je hele interieur om te gooien. Een nieuwe stoel en een gekleurde wand doen wonderen! En zelfs die hoef je niet in z’n geheel te schilderen, want zoals je ziet op bovenstaande foto geeft een tweekleurige muur ook een heel leuk effect. Maak het geheel af met goede accessoires en je hebt de pastel look in een handomdraai bereikt.

Bron: Stadshem

Zo’n grafisch bord combineert mooi bij de zoete pasteltinten en geeft de ruimte een speelse look. Wij maakten een soortgelijk bord, dat je ook nog eens kunt gebruiken als verzamelplek voor mooie foto’s en kaarten. Met een witte plank en een paar meter aan zwart elastiek knutsel je zo’n bord super simpel zelf in elkaar. Bekijk hier onze DIY!