Inspiratieboost: een home office met kleur zonder dat het afleidt

Een goed gestylde home office is belangrijk, vooral als je veel vanuit huis werkt. Maar soms kan het ook best lastig zijn om de juiste items en kleuren te kiezen. Je wil het geheel natuurlijk niet te druk maken en daarmee je doel – werk gedaan krijgen – voorbij schieten. Daarom geven wij je inspiratie voor een home office met wat kleur, die niet afleidt van het werk.

Ontdek ook welke geuren je productiviteit verhogen en welke kleur het beste is voor in je home office.

Je kunt best wat felle kleuren toevoegen aan je werkplek, maar zorg dat je op een aantal dingen let. Als je zit, zie je niet elk deel van je office. Een stoel bijvoorbeeld, is een perfect item dat best een fel kleurtje mag hebben, omdat je deze niet ziet als je aan het werk bent. Ook met een kleed kun je goed wat kleur toevoegen.

Ga jij voor een andere uitblinker qua kleur en wil je je kleed juist zo neutraal mogelijk houden? Hier vind je zeven verschillende vloerkleden in zwart-wit onder de 45 euro.

Bron: Stylizimo

Kies een mooie kleur en laat die terugkomen in één of meerdere elementen in je home office – zoals je gordijnen of lijsten – maar laat het daar dan ook bij en zorg dat je de rest van de werkplek rustig houdt.

Bron: NORSU

Bron: 123rf

MEER LEZEN
Ontbreekt er nog wat in jouw home office én op je bankrekening? Wij hebben zes leuke DIY’s voor je home office. Daarmee kun je low-budget jouw werkplek compleet maken, zelf.