Inspiratieboost: een hal met lange doorkijk

Heb jij thuis ook een hal met een lange doorkijk? En vind je het lastig om deze te stylen? Dan is deze inspiratieboost speciaal voor jou. Scroll snel verder voor ideeën en tips!

De gang is het visitekaartje van je huis. Het is dus erg belangrijk dat deze er meteen uitnodigend uitziet en dat de hal je gasten zich meteen thuis laat voelen. Besteed er daarom nét wat extra aandacht aan voor een prachtig resultaat!

Een mooie manier om de wanden van de hal op te vullen is kunst. Dit kun je doen zoals op de foto hierboven, symmetrisch naast elkaar. Zo benadruk je meteen de lengte. Wil je een speelser effect? Maak dan een gallery wall met foto’s van verschillende formaten op verschillende hoogtes.

Bron: Alvhem

Om de lange doorkijk te benadrukken is een vloerkleed ook een goede toevoeging. Kies voor een lange en smalle variant en leg het vloerkleed dan in de lengte van de hal. Check dit artikel voor meer inspiratie!

Bron: Stadshem

Doordat de hal zo lang is kun je de ruimte ook goed gebruiken voor een home office. Plaats een smalle tafel tegen de wand en kies voor een krukje dat je eronder kunt schuiven. Zo kun je er gemakkelijk langs lopen én heb je een fijne werkplek.

>> Inspiratieboost: 12x een handige home office in de gang

Bron: Remont bp

Wil je de gang juist iets breder laten lijken? Kies dan voor een spiegel. Deze laat de ruimte namelijk groter lijken! En het is ook nog super handig, want zo kun je nog even je look checken voor je de deur uit gaat.

Bekijk ook deze Inspiratieboost voor verlichting in de gang.