Inspiratieboost: een goed gestylede, industriële stellingkast

Wie zijn of haar interieur een industriële look wilt geven, hoeft daarvoor echt niet het hele huis om te gooien. Met een aantal essentials kom je al een heel eind. Denk aan stoere verlichting, een nieuwe kleur op de muur of een stoere lederen bank. Maar onze favoriet blijft toch wel de industriële stellingkast. Of je er nu één los in de ruimte zet als room divider of met meer kasten een heel wandrek bouwt: met goede styling maak je er een echte eye catcher van! Wij zetten de mooiste exemplaren voor jou op een rijtje. Goed afgekeken is nog altijd beter dan slecht verzonnen, toch?

Bekijk dit artikel voor nog meer inspiratie en tips voor een industrieel interieur.

Je kunt natuurlijk een stoere industriële stellingkast op maat te laten maken, maar zoals je ziet op bovenstaande foto kun je het wandrek ook heel budgetproof kopen bij bijvoorbeeld de bouwmarkt. Dit is gewoon een metalen stellingkast die veelal wordt gebruikt in de garage of bijkeuken, maar met de juiste styling is het rek ook heel geschikt voor in de woonkamer. Bekijk dit artikel voor meer foto’s van dit stoere en kleurrijke huis.

Deze fijne stellingkast kwamen we tegen in het heerlijke appartement van Nienke en Mark in Wormerveer. De kast kochten zij bij IKEA, lekker budgetproof! Door de stellingkast tegen een zwarte muur te zetten krijgt het geheel een stijlvolle look. Benieuwd naar de rest van dit fotogenieke appartement? Bekijk hier de complete hometour.

Bekijk ook: Een eclectische mix van industrieel, vintage en modern interieur in een Taiwanees huis