Inspiratieboost: een frisse look met een perzik kleurige bank

Zoek je een manier om de woonkamer een frisse boost te geven? Naast het okergeel van onze vorige inspiratieboost hebben wij nu een nieuwe favoriete kleur. In dit artikel laten we je prachtige woonkamers zien met een perzik kleurige bank. Deze nude kleur geeft je interieur een frisse uitstraling en het zorgt ook meteen voor een stijlvolle touch.

Combineer de perzik kleurige bank met verschillende nude tinten als wit, beige en zacht oranje. Om het interieur spannend te houden kun je ook nog een contrasterende of felle kleur toevoegen.

68881d73abd9c5b2418f6faf4b47f6ee

perzik kleurige bank

Om de woonkamer toch een stoere look te geven is hier gekozen voor een prachtige zwarte vloer. Een fijne tegenhanger op de zoete kleurtjes!

perzik kleurige bank

perzik kleurige bank

De bakstenen muur kleurt prachtig bij de perzik kleurige bank, maar geeft het interieur ook meteen een industriële uitstraling. De Eames House Bird maakt het interieur helemaal af: de vogel is best wel schattig, maar door haar gestileerde uiterlijk toch ook stoer.

Wist je trouwens dat de Eames House Bird eigenlijk niet is ontworpen door Charles en Ray Eames? Lees het hele verhaal in deze interior icons.

perzik kleurige bank

perzik kleurige bank

perzik kleurige bank

Bron: Muuto

perzik kleurige bank

Bekijk ook: Infographic: alles wat je moet weten over je bank