Inspiratieboost: een fijne sidetable voor een opgeruimde hal

De hal is het eerste wat je ziet bij binnenkomst. Tenminste, als je niet de achteringang neemt natuurlijk. Anyway, in de meeste gevallen is het daarom niet geheel onbelangrijk dat deze er mooi en welkom uitziet. Vaak kan de hal wel een zooitje worden door prullaria die zich zomaar verzamelt en opstapelt. Een goede oplossing hiervoor is een mooie sidetable. Hier kun je gemakkelijk alle sleutels, handschoenen en hondenriemen op kwijt zonder dat het rommelig oogt. Nog een pluspunt: het staat ook nog eens mooi!

Ben je bezig met de styling van de gang? Eerder tipten we al over hoe je de hal een bijzondere look kunt geven door de trap of de voordeur te verven. Thuiskomen begint immers in de hal!

Bron: ArchZine

Strak

Simpel en stijlvol: een glazen sidetable met metalen frame zorgt ervoor dat de hal ruimtelijk aanvoelt. Style de tafel af met bloemen, een spiegel of andere mooie accessoires en je hal is klaar om gasten te ontvangen! Door een spiegel lijkt de ruimte ook nog eens groter en een ronde spiegel vervult nóg een functie. Bekijk daarvoor dit artikel.

Bron: ALVEM

Functioneel

Niet helemaal een tafel te noemen, maar wel handig. Een oud, doorleefd houten bankje in de gang doet het extra goed als de hal strak en rustig is. Zo’n bank dient niet alleen als zitplek bij het aan- en uittrekken van schoenen, maar onderbreekt zoals in het bovenste voorbeeld ook een strakke, witte muur. Je kunt ook zelf een bank maken door bijvoorbeeld een kussen op een lage kast te leggen.

Bron: Stylizimo

In de hoogte

Een ‘zwevende’ kast laat de hal langer en ruimer lijken. Een perfecte match dus als je een smalle gang hebt! Daarnaast kun je eventueel onder de sidetable nog extra spullen kwijt. Hier zie je hoe je zelf een zwevend kastje maakt.

Daarnaast kun je de sidetable ook combineren met een hogere kast waar je al de jassen en accessoires in op kunt bergen. Zo is alles netjes uit het zicht!