Inspiratieboost: een fijne relaxplek in je tuin of balkon

Het weer wordt steeds fijner en zonniger, dus het is tijd om je balkon of tuin zomerklaar te maken! In dit artikel geven we je een goede boost aan inspiratie voor de fijnste plekken om lekker te relaxen: grote banken, zachte stoelen goede accessoires en natuurlijk het nodige groen.

Heb je niet zoveel ruimte? Bekijk dan ook even dit artikel voor wat leuke ‘hangende balkon-inspiratie’!

Bron: Rue Mag

Bron: Stadshem

>> Een Zweeds appartement in de lentesfeer

De verlichting is best wel belangrijk, vooral wanneer je vaak ‘s avonds gebruik maakt van je tuin of balkon. Een sfeervolle manier van verlichting zijn de stringlights. En het leuke is: je hoeft ze niet heel netjes op te hangen! Hang ze kris-kras aan het plafond van je balkon of veranda en that’s it! Bekijk dit artikel voor meer inspiratie.

>> Het balkon van dit Scandinavische appartement is klaar voor de zon!

Bron: Rue Mag

Bron: Maddinka

Met de bohemian look kun je eindeloos variëren in prints, meubels en kussens. Maak bijvoorbeeld van pallets een daybed (bekijk hier onze super simpele DIY!) en leg het bed vol met kussens. Ook zijn er tegenwoordig veel vloerkleden te koop die ook voor buiten geschikt zijn. Vind je het het mixen van prints nog een beetje lastig? Bekijk dan hier ons artikel met veel inspiratie en tips.