Inspiratieboost: maak je hal gezellig door een bankje leuk te stylen

Inspiratieboost: maak je hal gezellig door een bankje leuk te stylen

De hal is een belangrijke ruimte in huis. Het is vaak een kleine, compacte ruimte die zowel functioneel als sfeervol moet zijn. Dat kan af en toe lastig zijn maar wij hebben dé oplossing voor je gevonden. Namelijk het toevoegen van een fijne bankje!

Wil je meer opbergruimte in de hal? Kijk dan even naar deze Inspiratieboost waar wij je verschillende opbergmogelijkheden laten zien!

Bron: IKEA

Bron: Vipp

Bron: Bo Bedre

Een hal met bank is zeker een goed idee als je wat meer opbergruimte wil. Voor optimale opbergruimte ga je voor een dichte bank met lades of een deksel aan de bovenkant. Wil je de look wat luchtiger houden? Kies dan voor een bankje dat niet al te massief is.

Is de functionaliteit voor jou minder belangrijk en wil je je juist richten op een sfeervol effect? Ga dan voor een oud houten bankje. Het hout zorgt meteen voor wat meer warmte in je hal.

Zo’n stylish bankje als op bovenstaande foto is vrij laag. En dat is ook weer handig, want zo kun je aan de muur weer een handige kapstok ophangen en wordt de ruimte toch nog praktisch benut.

Bron: Tessa Hop

Ga voor die rugleuning

Wil je echt uitpakken met de bank in je hal en er een eyecatcher van maken? Ga dan voor een variant met rugleuning. Kleed de bank aan met wat kussens en de look is compleet.

Meer lezen?

Woon je in een compact appartementje zonder hal maar wil je toch die fijne en sfeervolle entree? Wij helpen je graag met deze tips! En heb je al eens over de regel van drie gehoord? Zo style je het bankje in je gang.