Inspiratieboost: een fijne entree met bohemian look

Met de bohemian look waan je je een beetje op vakantie. De fijne materialen, felle kleuren en prints zorgen voor een vrolijk en speels geheel. Deze stijl is dan ook ideaal voor in de hal. Wij zetten de mooiste voorbeelden op een rijtje!

Kijk ook eens naar deze zes manieren om je hal of gang herfstklaar te maken!

Vakantiegevoel in huis

Aan de bohemian stijl zitten eigenlijk geen regels verbonden en dat maakt de stijl zo makkelijk toepasbaar in elk huis. Vaak worden er veel kleuren door elkaar gebruikt. Een Perzisch vloerkleed is dan ook een item dat we vaak terug zien in de bohemian interieurs. De felle kleuren en prints in het vloerkleed zorgen voor veel sfeer en warmte.

Je kan het ook wat rustiger maken door alleen neutrale kleuren te gebruiken in combinatie met natuurlijke materialen. Een houten bank is een leuke en handige toevoeging. Zet er een aantal rieten of rotan manden op voor de echte bohemian look. Niet alleen stylish maar ook heel handig om mutsen en sjaals in op te bergen.

Hang naast je verschillende jassen ook wat leuke hoeden of fel gekleurde sjaals met een leuke print op voor een fijne look in je bohemian hal.

MEER LEZEN
Wil je meer tips voor je bohemian hal? Kijk dan ook eens naar deze zeven tips voor een bohemian look of dit artikel waar we nog meer inspiratie geven voor een goed gestyled bohemian interieur.