Inspiratieboost: dek de tafel met bijzonder bestek

Een prachtig opgedekte tafel doet iets met een kamer. Het geeft de ruimte instant sfeer en gezelligheid. Als je je eettafel op een bijzondere manier wilt opmaken kan dat op onwijs veel verschillende manieren. Pak bijvoorbeeld uit met bijzonder bestek in het goud, koper of donkergrijs!

Wij struinden het internet af en vonden deze prachtige foto’s van perfect opgedekte tafels door middel van opvallend bestek. Super stijlvol en een keertje iets anders dan zilver of roestvrij staal!

Een perfect opgemaakte tafel

Koper bestek geeft je eettafel een warme look. Het is makkelijk te combineren met verschillende andere materialen zoals beton en ander gesteente. En dan vooral marmer! Alles over deze match made in heaven vertellen we je hier.

Gouden details zijn de sleutel tot een luxe uitstraling. Dit geldt dus ook voor bestek! Combineer goud met koele tinten (zoals hierboven) voor het mooiste resultaat. Een tafelaankleding met goud bestek is perfect voor als je een keertje iets meer wilt uitpakken dan normaal. Tijdens de feestdagen bijvoorbeeld, maar ook voor een verjaardagsdiner is goud bestek een mooie aankleding!

>> Match made in heaven: donkerblauw met goud

Pak je het liever iets stoerder aan wat betreft de keuze voor bijzonder bestek? Ga dan voor zwart of grijs. Een voordeel hieraan is dat je iets vrijer bent in de kleurkeuze voor de rest van je tafelaankleding. Ga bijvoorbeeld voor een tafelkleed met print of servies in een mooi kleurtje.

MEER LEZEN
Een gedekte eettafel is prachtig, maar wat doe je met je eettafel als je deze niet gebruikt? Bekijk verschillende ideeën daarvoor in deze Inspiratieboost!