Inspiratieboost: de mooiste zwarte tafels voor de eetkamer

Ben jij net bezig met het restylen van je huis en heb je nog wat inspiratie nodig? Misschien ben je wel op zoek naar een tafel voor de eetkamer? Met de beelden in dit artikel willen wij je inspireren om naar the dark side te komen. We zetten namelijk de mooiste zwarte eettafels op een rijtje en laten daarmee zien dat je met een donker meubel een totaal andere sfeer kunt creëren. Je kunt hiermee eindeloos combineren en het dus ook niet snel fout doen. Wel zo fijn!

Scroll voor inspiratie en styling ideeën dus vooral even verder..

Met een ronde eettafel creëer je een gezellige sfeer doordat je iedereen aan kunt kijken. Daarnaast zorgen ronde vormen in je interieur voor een frisse en positieve look.

Bron: Casia K

Wil je meer zitruimte creëren? Dan zijn banken een goede oplossing. Buiten het feit dat er meer ruimte ontstaat, staat een bank ook lekker speels in je interieur.

Vind je een zwarte tafel eigenlijk net iets te donker en kleurloos? Combineer de tafel met gekleurde stoelen. Hierdoor maak je de harde zwarte look iets zachter. Meer inspiratie over het mixen en matchen van je stoelen in de eetkamer vind je hier.

Wil je de look heel klassiek houden, kies dan voor een zwarte tafel in combinatie met zwarte stoelen. Deze combinatie zie je ook terug in dit stijlvolle huis in Italië.

Meer zwart in je interieur? Bekijk dan eens onderstaande artikelen.