Inspiratieboost: de mooiste bewerkte tegels voor in de badkamer

Dat wij fan zijn van marmer in de badkamer is geen geheim. We laten je dan ook dikwijls de mooiste marmeren badkamers zien, maar er is natuurlijk meer dan dat. Frisse metrotegels aan de wand bijvoorbeeld en dan het liefste in combinatie met stijlvol marmer. En wat dacht je van die kleurrijke Portugese of Marrokkaanse tegels.

Het leuke van deze bewerkte tegels is dat ze zo veelzijdig zijn. De kleurige tegels staan prachtig in een kleurrijke badkamer en de monochrome variant is goed te combineren met moderne of Scandinavische elementen. Wij zetten de mooiste voorbeelden voor je op een rij!

Hoe cool: hier wordt de bewerkte tegel gecombineerd met een bewerkt vloerkleed. Het chique badkamermeubel zorgt voor wat contrast en maakt het tot een stijlvol geheel.

Kun je niet kiezen tussen een bewerkte tegel, de hexagon tegel en metrotegels? Combineer ze met elkaar! Zolang je blijft bij monochoorm kleurenpalet – bijvoorbeeld wit, grijs en één kleur – kan dit juist heel goed uitpakken.

Bron: Styleroom

Heb je een ruime badkamer? Kies dan voor een stijlvolle badkuip op pootjes. Bij een monochrome badkamer is het juist te gek om één kleurig item uit te kiezen. Dat kan de badkuip zijn, maar bijvoorbeeld ook een wastafelmeubel of zelfs een kunstwerk! Heb je iets minder ruimte? Lees hier onze tips om je badkamer groter te laten lijken!

Bron: Pivotech

Bekijk ook deze infographic met alle handige badkamer hacks op een rijtje.