Inspiratieboost: de mooiste loveseats voor elke stijl

Inspiratieboost: de mooiste loveseats voor elke stijl

Breng meer liefde in huis met loveseats! Deze zitjes zijn net wat breder waardoor je dus met z’n tweeën knus bij elkaar kunt zitten. Maar deze sofa’s zijn echt niet alleen weggelegd voor stelletjes; ook wanneer je geen partner hebt, is een loveseat ideaal. Sterker nog, juist in je eentje kun je er optimaal in chillen en wegzakken.

Loveseats zijn er in ontzettend veel verschillende uitvoeringen en daarom is er voor elke interieurstijl wel eentje te vinden. Scroll maar even verder!

Bron: Sweef

Bron: Brabbu

Wij zijn dol op velours en vooral in de woonkamer kan het een super chique toevoeging zijn. Combineer een fluwelen loveseat met metallic details voor extra elegante look.

Ook wanneer je gek bent op de mid-century stijl heb je genoeg keuze. Een loveseat op hoge houten poten zorgt voor een ruimtelijk effect en dat typische mid-century gevoel.

Bron: Revistaad

Kies voor felle kleuren als geel en oranje als je voor een fijne seventies look wilt gaan. Style het af met een paar leuke kussens of behang in print en de look is compleet.

Dit vind je vast ook leuk

Is zo’n loveseat toch iets te intiem voor jou? Ga dan voor een riante hoekbank – en dat kan ook prima in een kleine woonkamer.