Inspiratieboost: de leukste poefjes voor in de kinderkamer

Poefjes zijn ideaal als vervanger van een stoel, vooral in de kinderkamer. Vaak neem een stoel namelijk veel ruimte in beslag, iets wat niet bepaald handig is als je bijvoorbeeld een kleine kinderkamer hebt. Kinderen willen liggen, hangen, rondrennen, springen en vooral niet in de weg gezeten worden door iets als een brede stoel. Ga daarom voor een poef of zitzak! Ze zijn zacht, functioneel en staan bovendien ook nog eens heel gezellig en speels.

Je moet dan uiteraard wel weten hoe je die handige poef of zitzak combineert met de rest van de inrichting. Vandaar dat wij op zoek gingen daar de meest inspirerende beelden. Ze staan hier onder voor je op een rijtje. Enjoy!

Poefjes zijn er in alle soorten en maten. In dit mooie huis in Eindhoven zagen we bijvoorbeeld een bijzondere vorm poef in de woonkamer, die ook heel goed zou passen in de kinderkamer. Je kunt ook variëren met kleur, een opvallende print of een bijzonder materiaal.

Bron: Zilalila

Neem een poefje in een felle kleur om je kinderkamer op een slimme manier een boost te geven. In een kinderkamer kan color blocking eigenlijk altijd heel goed, dus je hoeft niet meteen de hele kamer te veranderen als je er een felle poef bij neemt.

Een dierenprint op de muur is ook supergaaf in de kinderkamer! We zagen al eens een superleuke leeuwenprint op de muur voorbijkomen in het huis van Sanne en ook deze giraffe-variant hierboven vinden we super tof.