Inspiratieboost: de leukste items voor een beestenboel in de kinderkamer

Of het nou een snoezige puppy of een donzig konijntje is – kinderen zijn dol op dieren. Laat daarom je kleine op safaritocht gaan in eigen huis! Wij zochten voor jou de leukste items voor een gezellige beestenboel in de kinderkamer.

We geven je niet alleen maar inspiratie, maar ook tips van leuke webshops waar je de items kunt kopen.

Bron: Target

1. Pluche dierenhoofden

Met deze zachte dierenhoofden vrolijk je elke kinderkamer op. Ga je voor een lieflijke eenhoorn of The Big Five? Deze snoezige knuffels voor aan de muur zijn onder andere hier te koop.

2. Muurstickers

Een klein kaartje met een kat of een A4-poster met een beer is leuk, maar waarom zou je niet een groter statement maken? Deze reuze varianten zijn een leuk alternatief voor dat doorsnee blauwe behang. Muurstickers als deze scoor je onder andere hier. Deze stickers zijn zelfs magnetisch; dus je kunt er ook mooie tekeningen aan hangen of dat leuke kleine kaartje.

3. Boekensteunen

Lees jij altijd een verhaaltje voor het slapengaan? Bewaar de favoriete boeken van je kind(eren) dan tussen dit soort geinige boekensteunen. Wat dacht je van een exemplaar uit het dierenrijk van Züyn? Deze dieren zijn gemaakt van kunstleer en ontworpen door designers uit Taiwan.

4. Een Bambi-krukje

Hoe leuk zijn deze schattige dierenkrukjes? Zet je kleine op een zacht schaapje of een hertje. En wees niet bang! Het is geen echte Bambi. Je eigen exemplaar kun je hier vinden.

5. Geef je speelgoed dieren een tweede leven

Een klein budget? Wat dacht je van onze DIY? Maak van oude speelgoed dieren deze leuke opbergpotjes! Niet alleen leuk voor de werkkamer, maar ook zeker voor de kinderkamer.

LEES MEER:
Meer inspiratie nodig voor de kinderkamer? Kijk hier voor vijf speelse en creatieve ideeën.